Om FensWine

FensWine er Fensmark Brugsforenings eget vinimportfirma.
Vi tilbyder et bredt udvalg af vine fra Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Chile og Australien. Alle vores vine fås i vinafdelingen i Fensmark Brugsforening, og vi sætter en ære i at rådgive vores kunder i rette vinvalg, hvor der tages udgangspunkt i kundens egen smag og præferencer og vores kendskab til vores vine.
Vores producenter leverer topkvalitet og er nøje udvalgt derefter. Ved at importere vin direkte fra små vinproducenter får vi mulighed for at sælge vine uden fordyrende mellemled, og det sikrer vore kunder den bedst opnålige kvalitet til pengene.
Kom gerne forbi med jeres festmenu, så sætter vi vin og mad sammen.

But in certain circumstances and owing to the claims of duty or the obligations of business will frequently occur pleasures.

Kontakt information

Telefon:
Email:

Handler I til større fester eller arrangementer, tager vi naturligvis evt. overskydende, uåbnede flasker retur.

Til erhvervskunder, store som små, der skal bruge vingaver til personale eller kunder, har vi et meget stort sortiment af vin og spiritus samt special øl, som kan pakkes i æsker eller varekurve efter kundens ønsker. Vi er meget konkurrencedygtige på pris og kvalitet, og vi leverer vin og vingaver til hele landet.

Vi afholder løbende spændende vinarrangementer i vores vinklub http://www.fensmark.net/Vinklub/SBVinklub.php.

Vi kan bookes til vinsmagninger både hos os selv eller hos kunden.

Til daglig er vinafdelingen i Fensmark Brugsforening betjent af Per, Søren og Flemming.

Leder af Fenswine er Vinchef Flemming Nielsen.

Flemming er tiltrådt stillingen i august 2015 og har stor erfaring indefor vinbranchen. Han har tidligere være ansat som vinmand i Fensmark Brugsforening og har de senere år lavet mange vinsmagninger.

Fiegl vin